Готвят четиридневно незабравимо преживяване ​„Табиет Мездра“

Готвят четиридневно незабравимо преживяване ​„Табиет Мездра“ Четиридневно разнообразие на вкусове, ритми, забавления и положителни емоции ще предостави кулинарният фестивал на вкусовете и ритмите „Табиет Мездра“. Той ще се проведе в периода 3-6 май и ще се проведе едновременно с двудневния традиционен Free fest „Магията на Мездра“ и отбелязването на Деня на Мездра-6 май.
Жителите и гостите на града ще имат възможността да се насладят на целодневни забавления и да изпитат незабравими преживявания. На централния площад „България“ фирмите участници ще презентират широка гама продукти, съчетани с демонстрации, уъркшопове и специални събития.
Площадът на Мездра разполага с модерни зони за експозиции, делови контакти и отдих, осигуряващи комфортна среда за изложителите и гостите.
Посетителите на „Табиет Мездра“ ще имат възможността да видят уменията на изявени майстори готвачи, да се насладят на множество кулинарни изкушения, да се забавляват с концерти и състезания.
В рамките на 4 дни „Табиет Мездра“ ще предостави невероятни емоции на жителите и гостите на Мездра. На площад „България“ и улица “Христо Ботев“ ще бъдат обособени 3 основни зони - кулинарна, музикална и зона за експозиции и атракции.
В рамките на кулинарната зона ще бъде показано кулинарното многообразие на региона. Ценителите ще се запознаят с автентичната кухня на всички балкански страни и с тенденции в европейската кухня, ще се потопят в една феерия от вкусове. Наред с това ще видят как се приготвят типични ястия, ще научат тънкости за тяхното аранжиране и поднасяне.
Специална сцена ще събира някои от най-големите балкански артисти, както и самодейни трупи. Музика, песен и танц ще се преплетат в едно грандиозно шоу на балканския ритъм и емоции. Перфектният звук и оригиналната визия ще направят усещането още по-вълнуващо и завладяващо.
В зоната за експозиции и атракции български и чуждестранни фирми ще показват своите продукти на щандове с елегантни визуални решения. Множество демонстрации и кулинарни атракции, спортни турнири, забавни игри, състезания и конкурси ще направят експозициите още по-интересни за посетителите. Този начин на представяне сближава бизнеса и потребителите, като ги свързва в едно съвместно преживяване, поднесено специално за жителите и гостите на Мездра.
 
12.04.2018, 10:59 часа
969 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha