От последните минути: Полиция, пожарна и гражданска защита изнасят труп от апартамент в центъра на Враца /снимки/

От последните минути: Полиция, пожарна и гражданска защита изнасят труп от апартамент в центъра на Враца /снимки/ Извънредна ситуация вдигна накрак службите във Враца, видя само екип на BulNews.bg. Пожарна, полиция и гражданска защита окупираха жилищен блок в централната градска част заради труп на самотно живееща възрастна жена.
Трагичната сцена се разиграва в момента пред вход Г на блок „Найден Геров“ 10, над автогарата. Пред сградата са спрели пожарна, патрулка и специализиран химически автомобил на гражданска защита.
Живеещите в сградата са подали сигнал за силна миризма на мърша в общите части. Хората се притеснили, че отдавна не са виждали своя 86-годишна съседка, която живее сама. 
Специализираните екипи трябваше да проникнат в жилището, за да изнесат трупа. Със стълба те се качиха до терасата на третия етаж и влязоха оттам.
Жената, която по първоначална информация се казва Пенка, е издъхнала заключена в дома си преди повече от месец. За трагедията обаче се разбрало чак след като миризмата станала нетърпима. Семейството на старицата живее в Италия. 
12.04.2018, 16:53 часа
12699 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha