Уилям и Кейт посрещнаха третото си дете

Уилям и Кейт посрещнаха третото си дете Херцогиня Катрин роди момченце. 
Бебето се е появило на бял свят в 11.01 часа (13.00 часа българско време) в частното крило "Линдо" на лондонската болница „Сейнт Мери“, където се родиха по-големите му брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлот.
Майката и бебето (което тежи 3 килограма и 800 грама) се чувстват добре, а гордият татко принц Уилям е присъствал на раждането, допълват от двореца Кенсингтън.
Кралица Елизабет Втора, съпругът ѝ принц Филип, принц Чарлз, съпругата му Камила, принц Хари и останалите членове на семействата на Уилям и Кейт са уведомени и изключително щастливи от новината.Третото дете на херцога и херцогинята на Кембридж е пето поред за наследяване на британския престол след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и по-големите си брат и сестра принцДжордж и принцеса Шарлот.
С появата му принц Хари отстъпва на шеста позиция сред наследниците на трона, посочва БТА.
В очакване на появата на третото бебе на херцогинята на Кембридж Катрин и принц Уилям телевизионни екипи, журналисти и почитатели на кралското семейство от дни "лагеруваха" пред лондонската болница "Сейнт Мери".
От Daily Mail дори предават на живо във Facebook какво се случва пред болницата:
Миналата седмица 81-годишният градски глашатай Тони Апълтън, оповестил публично раждането на Джордж и Шарлот, третото отроче на кралската двойка ще бъде момче и ще бъде кръстено Филип в чест на прадядо си, херцога на Единбург. На 22 април беше оповестено, че Пипа Мидълтън - по-малката сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, очаква първото си дете.
Известна като истинска модна икона, херцогинята на Кембридж често попадаше под светлините на прожекторите по време на бременността си. Вижте някои от най-интересните ѝ публични изяви в снимки:
23.04.2018, 15:18 часа
1153 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha