От последните минути! „БМВ“ отсече уличен стълб и се размаза на възлов булевард във Враца /снимки/

От последните минути! „БМВ“ отсече уличен стълб и се размаза на възлов булевард във Враца /снимки/ Лек автомобил „БМВ“ с врачанска регистрация се размазал на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. Инцидентът е станал преди минути на кръстовището на главния път с ул. „Козлодуйски бряг“.
ТИР с българска регистрация е тръгнал да завива от лявата лента вдясно към митницата, без да даде мигач и помел движещо се в дясната лента немско возило. За да избегне катастрофата, шофьорът на бавареца завил рязко вдясно, където се ударил в уличен стълб. От сблъсъка леката кола е със сериозни материални щети. Стълбът е паднал на земята и от него висят кабели под напрежение, които са преградили кръстовището. По тази причина полицаите не позволяват на идващите от „Козлодуйски бряг“ да излязат на булеварда. Очаква се всеки момент екип на ЧЕЗ, който да изключи напрежението в системата.
В леката кола са се возили три момчета с вид на прекалили с добавки във фитнеса, които са се отървали без наранявания. Младежите видимо съжаляваха за сериозните щети по автомобила, тъй като сигурно ще им се наложи през следващите дни да походят пеш.
Снощи на същото място имаше друг инцидент между две коли с петима ранени.
На мястото на катастрофата има два патрула на полицията и една пожарна. Минаването през района на инцидента е затруднено, затова шофирайте внимателно.
24.04.2018, 21:05 часа
14123 2
Коментари

маринкин путйо

24.04.2018, 21:40 часа
е то марто комара само по вестниците го пишат побойща катастрофи бандит от класа

Късмет Баце

24.04.2018, 21:10 часа
На таа марка МОС ич й не върви.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha