Истории от Северозапада! Младеж заплашва ченгета, притекли му се на помощ, щял да ги изяде

Истории от Северозапада! Младеж заплашва ченгета, притекли му се на помощ, щял да ги изяде Младеж от Врачанско заплашвал брутално униформени, притекли му се на помощ, научи BulNews.bg.
За действията си П.Н. бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд в Бяла Слатина, където магистратите го наказаха с глоба в размер на 150 лева.
От документите по делото става ясно, че преди дни, на 20 април малко след 15 часа, момчето е аварирало с „Алфа“-та си до каменния мост в Бяла Слатина. На мястото скоро след това пристигнали униформени, към които младежът незнайно защо се нахвърлил веднага със заплахи и обидни думи. След като ченгетата слезли от патрулката, младежът започнал да им крещи: „ще те изям, ще те пребия, ще те унищожа“, „Аз отдавна те чакам, ти повече няма да си жив“. По думите на униформените П.Н. в същото време буйствал и блъскал с глава и крака вратата на полицейския автомобил. Униформените се усъмнили, че момчето е под въздействието на опиати или наркотично вещество. В същото време на моста спрял „Мерцедес“, от който слязла руса жена и започнала да вика, „защо биете синът ми“. От думите на полицаите става ясно, че след това жената се приближила до сина си и започнала да говори с него да спре, че ще стане по-лошо.
Заради агресивното му поведение униформените му сложили белезници и го откарали в районното управление, където младежът продължил да сипе заплахи: „Къв си ти бе? Такива като тебе знаеш ли какво ги правя? Слизай долу да те оправя. Ти си нещастник“.
Показания в съда дала и майката на младежа, която обяснила, че случайно минавала по каменния мост и видяла как синът й бил клекнал с гръб към полицая, който се бил нахвърлил върху него. Тя видяла как униформеният го ритал в краката. Според жената, докато е била там синът й не е отправял заплахи и обидни думи или други непристойни действия.
Справка в полицията пък показала, че срещу младежа има множество заявителски материала и полицейски регистрации, включително и влезли в сила няколко присъди. Оказва се, че младежът е конфликтна личност, системен нарушител и не се ползвал с добро име в обществото.
След изслушване на показанията и разглеждане на доказателствата магистратите решили да накажат младежа по указа за дребно хулиганство само с парична санкция от 150 лева.
Решението подлежи на обжалване пред врачанския окръжен съд.
26.04.2018, 08:24 часа
5104 1
Коментари

*

26.04.2018, 08:56 часа
майка е явна парантия,а копелдака е изклесяк.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha