Хороскоп 27 април: Днес молитвите на 2 зодии ще бъдат чути

Хороскоп 27 април: Днес молитвите на 2 зодии ще бъдат чути Овен
Днес ще бъдете склонни да преминавате от едната крайност в другата. Нужно е да контролирате пламенния си темперамент. Главното е да не „кипвате” и скоро всичко ще се успокои и нареди от само себе си.
   
 Телец
Важен фактор през днешния ден може да станат планираните и добре премислени действия. В работата и бизнеса е възможно да се появят конфликти и недоразумения. Не е сега времето да се основавате на не проверени факти. 
   
 Близнаци
Не пилейте силите си в различни посоки, защото и без друго ще има спад на енергията ви.  Концентрирайте енергията си в само в едно. Ако ви направят предложение, добре го обмислете и на по-малко не се съгласявайте. 
   
 Рак
На работното място може да се окажете въвлечени в нежелани спорове между ваши колеги. По-добре не вземайте участие в тяхната разправия, нито наливайте допълнително масло в огъня. Ще ви подразнят нечии нарушени обещания или неизпълнени задължения.
   
 Лъв
Днешният ден изисква да сте с повишено внимание към всичко. Избягвайте да влизате в спорове и разправии, които могат да доведат до открито противопоставяне. Не се оставяйте да ви замесят в интригите на другите. Вечерта се отдайте на заслужена почивка.
   
 Дева
Вашите планове са интересни, но малко трудно ще можете да ги реализирате по редица причини. Добре ще е да сте подготвени за това. Към средата на деня ще изпаднете в особено емоционално състояние.
   
 Везни
Днес излъчвате увереност, добродушие и веселие. Да се стои във вашата компания ще е просто истинско удоволствие. Енергично придвижвайте работата, която не търпи отлагане. Тези, които са сами, имат шанс за нови запознанства.
   
 Скорпион
Наложително е да се приспособите към обстоятелствата. На мнозина ще им се прииска да бъдат сами и оставени на спокойствие. Настроението на някои ще бъде нестабилно, може да усетите умора и са възможни проблеми със здравето.
   
 Стрелец
Нужно е да си изберете посока на действие и да я следвате като пътеводна светлина. Ако има желание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота винаги има място за хубави поводи.
   
 Козирог
Резултатите от днешните ви усилия могат да бъдат добри. Необходимо е да проявите повече разум при вземане на важно решение. Някои събития от деня  ще се превърнат в проверка за вашата сила, честност и искреност на намеренията и плановете ви.
   
 Водолей
Стремете се да прекарате деня спокойно, без да хабите много физически сили, защото тяхното възстановяване ще е трудно след това. Вашата енергия повече подхожда за довършване на започнати дела, отколкото за нови начинания. Възможни проблеми с личните връзки.
   
 Риби
През деня настроението ви няма да е съвсем делово. В този период не се нагърбвайте с дълготрайни и сложни задачи. Напълно достатъчни са кратките задачи, които лесно могат да се изпълнят. Вслушайте се в собствените си желания и отпуснете душата си. Добре е да се отиде в храм, да се прочете молитва, да се окаже помощ на близки и непознати хора. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата. Днес повече от всякога е необходимо да се показва състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се дават подаръци. Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Не допускайте семейни дискусии, защото ще се стигне до разгорещени спорове.
27.04.2018, 07:54 часа
3229 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha