Бандитска България! Съдържател на игрален клуб в София смаза от бой малолетен заради скъсана бележка в асансьор!

Бандитска България! Съдържател на игрален клуб в София смаза от бой малолетен заради скъсана бележка в асансьор! Поредно нагло безобразие се случило вчера в столицата, научи NBOX.BG. Малолетно момче от София е било брутално пребито от управителя на интернет игрален клуб намиращ се на бул. "Черни връх" 47.
Името на игралната зала, в която се е случил скандалният инцидент е "Плей хъб". Според информационната система ДАКСИ, клубът е собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД с едноличен собственик Димитър Ангелов.
Вчера следобед 15 годишният Д.В. отива в клуба, който се намира на 4-я етаж в същата сграда, в която се намира и магазин ЛИДЛ на бул. "Черни връх" 47, заедно със свои приятели. Докато момчетата пътуват с асансьора към игралната зала, Д.В, къса брошура окачена в асансьора, като в последствие я оставя на земята. Типично детската проява обаче, събужда невиждана агресия в управителя на клуба, известен с прякора Мъро. Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100 килограмовия Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално го извлича в отделена зала. Именно там Мъро нанася жесток побой над момчето, като докато го бие и рита му крещи: "Може да струва 5 лв, но тъй като нямаш морал, сега ще те смажа веднъж за винаги!" Във въпросната зала в продължение на 10 минути Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено на улицата.
Проверка на NBOX.BG в информационната система ДАКСИ показа, че собственика на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Негови са сайтовете залагай.бг и фън.бг. Макар и побоя да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за нагластта е именно лицето зад фирма "Хелти деск" ЕООД. 
Макар и името й на английски да означава 'здраве" в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на "насилие", коментират свидетели на побоя.
След кошмармата случка, битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекат в "Съдебна медицина" София. 
За изненада на тийнейджъра и семейството му обаче, от полицията вчера отказват да отидат на място за да проверят случая, с аргумент, че е почивен ден. Родителите настояват пред полицаите веднага да бъде направена проба за наркотици на бияча "Мъро", но ченгетата от 4-то, така и не правят това. 
"Докато полицията отказва да защитава децата ни, в тази държава ще продължава да марширува анархията и саморазправата! Това което се случва минава всякакви граници! Бият децата ни, а ние мълчим!", коментира пред NBOX.BG потресената майка на 15 годишния Д.В./NBOX.BG
08.05.2018, 14:57 часа
1312 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha