Вижте тези наглеци! Превърнаха в сметище път във Врачанско /снимки/

Вижте тези наглеци! Превърнаха в сметище път във Врачанско /снимки/ Потресаваща наглост демонстрираха неизвестни врачани, превърнали спирка в сметище. Двама мъже са хванати в крачка от бдителен гражданин, докато изхвърлят чували с боклуци. Кадри на наглеците бяха изпратени за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg.
Случката е от вторник сутринта на пътя за село Веслец. До контейнера при спирка „Дружба“ спрял лек автомобил. От него слезли двама мъже и започнали да разтоварват чували с боклуци. Тъй като контейнерът бил препълнен, врачаните без да се смутят просто оставили отпадъците си до него. След като заминали огромни камари с какви ли не боклуци, те просто се качили отново в колата и отпрашили.
„Ето няколко снимки от спирка „Дружба“, в посока за село Веслец. Тези двамата си изхвърлят боклука насред шосето, но иначе са тръгнали за града“, коментира читателят ни.
11.05.2018, 08:25 часа
4809 2
Коментари

може би

11.05.2018, 18:17 часа
сивата шкода извозва отпадъци от ремонтиран апартамент в центъра,паркирана е до закуските на родина !!

Петко

11.05.2018, 09:36 часа
глоба и почивка в спа Медковец за 5 години и друг път да се научат къде да ми извърлят тея буклока ей ма сме ебати народа сами се унищожаваме вместо да пазим ние рушим или замърсяваме ПРОСТ НАРОД ЩЕ СИ ОСТАНЕ МЕ И ТОВА СИЕ СРАМОТАААА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha