От последните минути: Див екшън с Генчо Безхаберието насред Враца /снимки/

От последните минути: Див екшън с Генчо Безхаберието насред Враца /снимки/ Див екшън спретна кметът на село Веслец Генади Христов, по-известен като Генчо Безхаберието, насред Враца, видя само BulNews.bg. Селският първенец вдигна лют скандал на служителите на Синята зона, като се наложи полиция да усмирява буйния му нрав.
Сцената се разигра преди минути на улица „Кръстьо Българията“ в самия център на Враца. 47-годишният управник на Веслец бил спрял лекия си автомобил „Ауди“ на спирката до Рокерското кафене и тръгнал по задачи. На мястото веднага дошъл хищният паяк на врачанското общинско предприятие „Паркинги и гаражи“ и започнал да подготвя возилото на Генчо Безхаберието за вдигане.
В този момент се появил и селският кмет и вдигнал луд скандал на служителите. Той тръгнал сам да маха скобите, които били сложени на гумите на колата му. През цялото време мъжът сипел люти закани и заплахи към хората от синята зона.
В крайна сметка Христов си платил санкцията за неправилното паркиране и му била издадена касова бележка. Той обаче държал да получи фактура, за да си покрие разходите от хазната на кметството. След като служителите му заявили, че няма как да му издадат, той продължил да буйства.
Наложило се на мястото да бъде извикана полиция. Униформените констатирали, че наистина има следи от опитите на селския първенец да свали скобите от колата си. Те започнали да съставят акт на управника, който продължил гневната си тирада към общинските служители и докато ченгетата пишели наказателното постановление.
Не се знае дали Генчо Безхаберието ще изиска фактура и за глобата, наложена му от полицаите…    
11.05.2018, 10:18 часа
17705 10
Коментари

Е нали сме равни пред закона ?

11.05.2018, 20:01 часа
А защо да не могат да издадат фактура, след като са фирма ???? Къде е НАП ??? Я един търговец на пазара да каже, че няма фактури и да видим какво ще му се случи.

оня с колелото

11.05.2018, 19:25 часа
пак до онзи с коментара: „няма безплатен паркинг, който общината е длъжна да подсигури, като в белите държави “...Защо мислиш, че на запад от Враца всичко е без пари? Преди няколко дни паркирах в центъра на град в „една бяла държава„. Цена 3,50€/час

оня с колелото

11.05.2018, 19:13 часа
до онзи, с коментара: „няма безплатен паркинг, който общината е длъжна да подсигури, като в белите държави “......... Малцинството реве, че държавата не му подсигурява работа и не дава помощи, та и ти така.

Врачанин

11.05.2018, 18:50 часа
Сигурно пак е бил пиян Гената...

калин каменов

11.05.2018, 18:08 часа
разбирам ви тревогите,но минаваха преди години линии на автобуси,след това маршрутки.ако искате да я изтрия с гумичка и да ви я направа на свободен паркинг?

ники боса

11.05.2018, 18:05 часа
аз съм ники зеленчука,имам краставици и банани и хич не ми е зор за бункери и циганчета е*ани.Правя си ги аз парите,а "мутрите" в панделата стотинки ли въртите ? Там ще гниете големи мафиоти,като излезете за мен ще правите компоти

кога

11.05.2018, 15:56 часа
в западния свят към когото ние искаме да бъдем няма безплатен обяд.Така че ако искате да си карате трошките ще трябва и да си плащате.Няма ли най-после целия град да стане на зони за платено паркиране ?

Крадливо племе ГЕРБ обират хората на Враца

11.05.2018, 13:16 часа
Няма спирка, но е перфектен капан на паяка. Нарисувано е и има знак за да оправдае закона, а че няма безплатен паркинг, който общината е длъжна да подсигури, като в белите държави в центъра на града никой не се е сещал да попита. Добре, че е м-н Била

той

11.05.2018, 12:00 часа
Същата като онази пред банката. Хранилка за общината и полицията. като дойде края на месеца и се сетят че е спирка. Общо взето при не изпълнение на посочените брой глоби, отиваме и го нахакваме на всички шматки.

фенка

11.05.2018, 10:31 часа
А може ли някой да ми каже каква спирка точно е това там? Коя линия на градския транспорт минава и спира там? Мерси.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha