Учителка влиза в затвора заради секс с двама непълнолетни ученици

Учителка влиза в затвора заради секс с двама непълнолетни ученици 29-годишната Съмър Одъм се признала за виновна за три обвинения в непристойно поведение спрямо двама непълнолетни ученици, докато са учили в академията в Лейк Чарлз, Луизиана. В резултат на своите действия учителката бе осъдена на 14 години затвор, съобщава "Дейли Стар".
По време на обявяването на присъдата Съмър се изправила срещу майките на жертвите си. Говорейки в съда, една от жените казала, че е шокирана от това, което се е случило, защото се смятала за добър родител, но сега в семейството й всичко се обърнало с главата надолу. Жертвите на учителката са 13-годишен и 14-годишен ученик.
Разследването започнало през 2015 г., след като една от майките съобщила за непристойното поведение на педагожката. Изяснило се, че с едно от момчетата, жената се занимавала с орален секс директно в класната стая и му изпращала откровени съобщения. Майката на втората жертва разказва, че синът й вече трета година посещава на психотерапевт.
"Вие сте се подигравали над тях физически и морално. С вашите лъжи и поведение разрушихте нашите момчета", казва родителят на второто момче.
15.05.2018, 11:13 часа
730 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha