​На безработен му се привиждали масови боеве, отнесе глоба

​На безработен му се привиждали масови боеве, отнесе глоба Безработен мъж от Мездра отнесе глоба от 1000 лева за фалшиви сигнали на тел. 112, научи BulNews.bg.
П.Б. два пъти съобщил, че е свидетел на масови боеве в Роман, за които бързо се разбрало, че са лъжа.
От документите по делото става ясно, че мъжът веднъж е подал фалшив сигнал на тел. 112 на 7 декември около 23.45 часа. Тогава той бил в Роман и незнайно защо решил да се изгаври с ченгетата. Пред оператора на единния европейски номер за спешни повиквания П.Б. заявил, че при кебапчетата на кръговото кръстовище стават побоища между трима-четирима човека. Това разбира се не било истина.
Наглостта му обаче не спряла до тук. Три дни по късно, на 10 декември, около 3.42 часа отново решил да се позабавлява като види колко бързи са полицаите.
Тогава П.Б. казал на оператора на тел. 112, че на булевард „Христо Ботев” пред заведение има бой между четирима-петима човека. При проверката на място, станало ясно, че информацията е лъжа.
За действията си преди дни мъжът бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд в Мездра, където му бе наложена солената глоба.
16.05.2018, 08:35 часа
2268 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha