Съвети за палавници: Какво не трябва да казвате след изневяра?

Съвети за палавници: Какво не трябва да казвате след изневяра? Изневярата не е непозната за средностатистическия мъж, обикновено настъпва в моментите, когато страстта се замени със сценарий на "Малката булка". След като посечете поредната девица със своя Ескалибур, най-вероятно започвате да страдате от редицата скрупули, типични за обикновения човечец. Чували сте редица препоръки и методи за изчистването на греха, включително и за потенциалното Ви изгаряне на клада. Пропуснете драмите и осъзнайте само едно - прошката може да бъде само между Вас и вътрешното Ви божество.
Сексолозите са категорични - трайкаш си и пазиш щастливия спомен за някоя друга индивидуална тропоска. Златното клише "Всичко беше просто секс", може да нарани много повече, отколкото оригиналната причина "Ми тя даваше дупето, мило, какво да направя?".
Според Уийнър-Дейвис, да кажете на милото, че всичко е просто секс и няма никакви чувства, означава, че заявявате как бързо може да я забравите или изключите от своя социален живот. Физиката на изневярата обикновено позволява на половите органи да започнат да имитират мисловна дейност, докато мозъкът се бунтува от потенциалните загуби на кръв и всичко останало е ясно.
Според Каролина Мейдън, да кажете на партньора/партньорката, че изневярата не е значила нищо е точно като еквивалент на "Разбих ти света за нищо". Според сексоложката, по-добрият вариант е да покажете, че осъзнавате какво причинявате на човека до Вас.
Имате два варианта за действие:
1. Трайкате си като партизанин преди разпит.
2. Казвате всичко и позволявате на харпията да очерни живота Ви.
Труден избор, нали?
16.05.2018, 13:22 часа
1220 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha