Полицай спаси припаднала жена

Полицай спаси припаднала жена Полицаите са винаги на пост. Дори и когато не са на работа, те винаги са готови да помогнат на хора в беда.  За една такава проява разказа пред "Марица" жителката на пещерското село Радилово Янка Личева. Преди няколко дни 65-годишната жена отишла до местния магазин за покупки. Напазарувала и тръгнала към дома си. На 10 метра от магазини  на леля Янка и прилошало и буквално припаднала на улицата. 
В този момента от там минавали Георги Войников и съпругата му.  Като видели падналата на улицата жена,те веднага й се притекли на помощ. Войников, който е полицай в дирекцията в Пазарджик, попитал леля Янка къде да я закара. Тя го помолила да я прибере вкъщи. Полицаят я закарал до дома й. Там децата на възрастната жена повикали "Спешна помощ". Оказало се,че пострадалата е събрала границите на кръвното и затова е припаднала. При удара тя е счупила ръката  си.
Леля Янка обаче няма да забрави доброто дело на Георги Войников и неговата съпруга. " Благодаря им, че ми помогнаха и не ме оставиха. радвам се,че все още има добри хора като тях,които са готови да помогнат. Пожелавам им всичко най-добро и искам да им кажа,че много ги обичам. А момчето дори не беше на работа в този ден", завърши разказа си леля Янка.
16.05.2018, 15:26 часа
1272 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha