След публикация в BulNews.bg: Пребориха невидимия звяр, ядящ земята пред Кривия блок във Враца /снимки/

След публикация в BulNews.bg: Пребориха невидимия звяр, ядящ земята пред Кривия блок във Враца /снимки/ По-малко от 24 часа след публикацията на информационна агенция BulNews.bg за пропаднал тротоар в центъра на Враца, проблемният участък вече е ремонтиран. Кметът на града Калин Каменов разпоредил дупките веднага да бъдат запълнени и неговите подчинени реагирали светкавино. 
Днес вече няма и помен от кратерите, зейнали на ул. „Антим I-ви“, точно пред Кривия блок между пощенската и съдебната палата в града. Мястото е ремонтирано и оградено със сигнални ленти докато бетонът под плочките стенгне.
Припомняме, че вчера бдителни граждани сигнализираха за проблемния участък, при който имаше свличане на земна маса под тротоара и плочките бяха потънали надолу. В образувалите се дълбоки дупки лесно можеше да потъне крака на човек.
Хората, живеещи и работещи в района, коментираха, че пропаданията се отварят доста често и се надяват този път ремонтът да е качествен.
17.05.2018, 14:45 часа
4391 2
Коментари

до кмета

17.05.2018, 19:27 часа
мааалииии,колко хубаво е станалооо,как го направихте толкова бързо? то е малко като детски песъчник сега,много добре господин ге*зер

Петко

17.05.2018, 16:51 часа
ТРЯБВА НЕ САМО ТАМ ЦЕЛИЯ ПРОБИВ УЛИЦИ БУЛЕВАРДИ ДА СА ИДЕАЛНО НЕ САМО ТАМ ИЛИ ДА МЕШАМЕ МЕДИИТЕ ЗА ТОВА НО БРАВО НА BullNews поне вие си вършите работата на ниво БРАВО БРАВО
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha