Ченгетата ударно следят за нарушения във Врачанско

Ченгетата ударно следят за нарушения във Врачанско Вчера за времето от 9 до 17 часа на територията на Районно управление в Бяла Слатина е проведена специализирана операция с цел противодействие на битовата престъпност. Извършени са проверки на 21 коли и 43 души. Съставени са 3 пътни акта.
Акция е имало вчера в селата Люти Дол и Ребърково. Проведена е специализирана операция с цел противодействие на битовата престъпност в малките населени места,  осигуряване на засилено полицейско присъствие и противодействие на кражбите. Извършени са проверки на 3 коли и 10 човека. Съставени са 3 пътни фиша. Издадени са 4 протокола по Закона за МВР.
19 нарушения са пресечени при спецакция в Оряхово. За времето от 9 часа вчера до 6 часа в неделя е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места. Опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Проверени са 20 автомобила и 24 лица. Констатираните нарушения са санкционирани с 1 пътен акт и 17 фиша, 1 акт по Кодекса за застраховане.
21.05.2018, 14:11 часа
1024 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha