Община Мездра прави допитване до децата и младежите

Община Мездра прави допитване до децата и младежите Имат ли желание младите хора в Мездра да бъде изградена площадка за скейтборд, кънки, ролери и ховърборд? С този въпрос общината иска да разбере нагласите на жителите относно възможността за изграждане на защитено място, в което децата и младежите да могат да играят и спортуват целогодишно.
Допитването се провежда по инициатива на кмета инж. Генади Събков в съответствие с програмата за развитие на физическото възпитание, спорта  и социалния туризъм в общината за периода 2016-2019г.
В срок до 25 май възпитаници на детските и учебни заведения и техните родители трябва да попълнят анкетното проучване. Жителите на общината имат възможност да изпращат мнения и предложения и на e-mail: [email protected] или на официалната страница на община Мездра в социалната мрежа Фейсбук.
Чрез изграждане на нова инфраструктура местната управа цели да създаде подходящи условия за забавления на подрастващото поколение като стимулира физическата активност и заниманията със спортна дейност.
21.05.2018, 17:00 часа
837 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha