Съществуват 8 вида върховно женско удоволствие! Ето как да ги получаваме и различаваме

Съществуват 8 вида върховно женско удоволствие! Ето как да ги получаваме и различаваме Вероятно сте чували, че жените могат да имат клиторни или вагинални оргазми . Възможно е дори да прочетете за разискване в рамките на академична общност, дали вагиналните оргазми изобщо съществуват . Опитът на много жени, моят опит като сексуален треньор, както и древната наука Тантра , обаче, доказват, че жените действително могат да изпитат много различни и различни видове оргазми. Можем да разграничим оргазмите от анатомията, посоката на енергията, силата и продължителността на оргазма и от ефекта на оргазма върху физическата, енергийната, емоционалната, умствената и духовната сфера. В женското тяло има няколко големи ерогенни зони . Повечето жени ще се радват на стимулирането на тези ерогенни зони и това може да доведе до някакъв вид оргазъм. Някои от тях биха имали различен оргазъм във всяка област.Ако сте начинаещи, не се притеснявайте кое е кое. Просто експериментирайте със следните области на възбуда и вижте какво действа за вас. Преди да опитате някоя от тези техники, първо се „настроите“: Вземете гореща вана, пуснете чувствена музика, свещи и тамян и започнете да се докосвате по цялото си тяло по начин, който ви вълнува и възбужда. Не „опитвйте“ да имате оргазъм. Вместо това: Разглеждайте. Играйте. Откривайте. Опитвайте. Експериментирайте … Забавлявайте се! Ето 8 различни женски анатомични оргазми и как да ги достигнете:

1.  Оргизъм на зърната
Зърната са важна ерогенна зона. Те са свързани чрез енергийни канали с клитора и по този начин стимулирането на гърдите ще предизвика възбуда на клитора и на цялата генитална област. Продължителното стимулиране на гърдите и зърната може да доведе до действителен оргазъм или може да доведе до по-бързо и лесно появата на оргазъм, когато се прилага вагинална стимулация. Жените с малки гърди са по-чувствителни, но всички жени могат да развият чувствителност в гърдите си, независимо от размера. Ако гърдите ви не са чувствителни, правете си редовен масаж на гърдите и / или помолете партньора си да го направи поне 20 минути на ден.
Как да имате оргазъм със сърната:  Използвайте пръстите, вибратор, или устата на партньорите си, за да стимулирате зърната си. Докоснете, разтрийте, захванете, дръпнете, потривайте и въртете зърната, за да изследвате различни усещания. Вашият партньор може да оближе, смуче и да хапе. Опитайте се да направите това от 20 до 30 минути, дори когато сте малко чувствителни или ако усещането е „плавно“.

2. Клиторен оргазъм
Клиничният оргазъм е това, което повечето жени познават като „оргазъм“ – интензивна клиторна стимулация, водеща до кратък пик на оргазъм, който продължава 20-30 секунди, фокусиран предимно в гениталната област, и се чувства интензивен, остър, но малко плитък в сравнение с вагиналните оргазми. Радостта отслабва бързо, вашият клитор може да е хипер-чувствителен и дори малко болезнен, а някои жени губят интерес и страст за няколко минути или дори часове. Дори и при проникване по време на секс има позиции, които стимулират клитора повече от други. Например, ако някой от партньорите е отгоре и се наведе напред. Клиторният оргазъм не е „лош“. Той просто не ви служи така, както дълбоките вагинални оргазми. За да откриете екстаз и блаженство на непрекъснатите вътрешни оргазми, можете да се опитате да избегнете клиторен оргазъм за известно време. Въпреки това, след като научите как да превърнете клиторалното стимулиране във вътрешни оргазми, е чудесно да имате клиторно стимулиране, стига да можете да избегнете експлозивен клиторен оргазъм.
Как да постигнете клиторен оргазъм: Прилагане на пряка и непряка стимулация на вашия клитор с пръсти, душ, вибратор или устата на партньора. Имайте предвид, че някои жени обичат директното и интензивно стимулиране на клатора им, докато други могат да имат само непряко стимулиране чрез клиторната качулка или странично през устните. Експериментирайте да правите едно и също движение многократно за известно време или с промяна и редуване на докосването си.

3. Вагинален оргазъм
Има много нерви на входа на вагината, което я прави чувствителна и ерогенна зона. Освен клиторния оргазъм, това е мястото, където повечето жени изпитват удоволствие и последващ оргазъм. Но в сравнение с вътрешните зони вагиналният оргазъм е по-плитък и остър, подобен на клиторния оргазъм и може също да стане експлозивен. Ако мъжът ви прониква плитко, в областта на вагиналния вход, той се чувства много приятен на физическо ниво, но когато навлезе по-дълбоко, опитът на удоволствието става по-дълбоко, по-експанзивно и смислено. Размерът има значение, а също и дълбочината.
Как да постигнете вагинален оргазъм:  Като използвате пръстите си, вибратор или пениса на партньора си , докоснете пръстена от мускули и тъкани на входа на вагината. Използвайте движения навътре,, кръгови движения и приложете натиск и стимулиране „навън“.

4.  Оргазъм с G-точката
Първоначално е наречен “Графенберг точката” по името на учен, който го е  „открил“. Предпочитам да го нарека „Богинята“ или „Доброто място“. В G-точката е всъщност не е точно точка, а площ, която се намира във влагалището, близо до входа, на горната стена под срамната кост. Когато вмъкнете показалеца и средния си пръст във вагината си и ги свиете, или ги притиснете към клитора си, ще откриете, че тази област се чувства различна от вагиналните ви стени. Това е като изпъкнал, мек, плътен хълм, който се чувства като комбинация между твърд език и меко небце. Той ще бъде много по-чувствителен и подут, когато наистина сте възбуден. При някои жени G-точката се намира по-близо до входа, докато други имат своята G-точка по-назад. Всички жени имат G-точка. Оргазмът „G-точка“ се чувства като преобладаващо преживяване на интензивно удоволствие, не като „остър“ като клиторен оргазъм, а по-скоро „кръгъл“, „експанзивен“ и „разширен“. Отнема по-дълго време, за да се достигне G-пост оргазъм, разгръща се по-бавно, продължава по-дълго и удоволствието намалява постепенно и бавно, в сравнение с клирния оргазъм, който обикновено се срива след пика. Оргазмът на G-точката ще бъде по-емоционално интензивен, поразителен и смислен и ще бъде последван от дълбоко чувство на удовлетворение и отпускане. Ще има силни контракции на цялото тазово дъно, тазовите мускули и вагиналните мускули. При продължително стимулиране можете да изпитате повече оргазми на G-точката, което да доведе до множество оргазми или интензивно оргазмено състояние, продължаващо дълги минути или дори часове. Понякога може да има експулсиране на течности от влагалището или уретрата, известни също като женска еякулация.
Как да постигнете оргазъм с G-точката:  Използвайте пръстите си, или още по-добре, невибриращ вибратор, стимулирайте зоната, посочена по-горе – 2 до 3 сантиметра във вагината ви на горната стена, малко под клитора. Уверете се, че сте увлажнени, или използвайте много естествени лубриканти. Може да се наложи да продължите да стимулирате в продължение на 20 или 30 минути, тъй като този оргазъм отнема време, но това е много важно за него! Докато стимулирането на клитора е  технически проблем – се разтривайте интензивно за достатъчно дълго време и вие ще достигнете оргазъм от G-точката, което изисква и специално състояние на ума, известно като „предаване“. Докато стимулирате себе си, поддържайте отношение на откритост и приемане към себе си и към опита. Може да изпитате някаква болка, дискомфорт или силни емоции, които се появяват – фрустрация, тъга, болка – свързани с минали преживявания или убеждения. Една от причините, поради които жените не изпитват оргазъм от „G-точката“, е, че те не я стимулират (или получават стимулация) достатъчно дълго време или спират, когато се появят тези усещания и емоции. Отделете малко време, за да изразите тези емоции и продължете със стимулацията.

5. Оргизъм с маточната шийка
Според тантрическата традиция цервикалният оргазъм е може би най-дълбокият, смислен и специален оргазъм, който жената може да има, поне на физическо ниво. Маточната шийка е входа на матката. Това е полюсът или центърът на женските енергии в женското тяло. Женската шийка е свързана с нейното женско ядро, чувството за себе си, сърцето, творчеството й и цялото й същество. Оргазмът на маточната шийка ще се почувства по-дълбок, по-интензивен и още по-„изпълващ“ от оргазма на G-точката и ще бъде придружен от силни емоции, любов, единство със себе си, партньор и бог, екстаз и трансцендентност, сълзи, чувство на дълбоко удовлетворение на всички нива. Опитът на удоволствието е дълбок, но в същото време цервикалният оргазъм се възприема и се оценява като опит, който е извън телесното удоволствие и често се възприема отвъд физическото тяло. А цервикалният оргазъм се характеризира с контракции на дълбоките вагинални мускули и матката, докато тазовите мускули могат да останат спокойни. Без усилие кара сексуалната енергия да се движи към по-високите чакри. Това е свързано с третата чакра (Manipura Chakra), но енергията лесно се издига до сърдечната чакра и извън нея. Ето защо цервикалният оргазъм е оргазъм на цялото тяло, тъй като енергията се движи в цялото тяло. Една жена, която преживява първия си оргазъм на маточната шийка, обикновено ще си спомни този ден завинаги. Един от моите жени учители каза, че може да определи кога и дали жена има този оргазъм, защото тя свети по специален начин.
Как да преживеете цервикален оргазъм: шийката на матката се намира в най-дълбоката част на вагината ви през целия път. Чувства се като пръст или връх на носа, залепващ от задната стена на вагината. Вие определено се нуждаете от дълъг вибратор, за да достигнете шийката на матката. След като сте се възбудили, както е обяснено по-рано, и стимулирайки клитора си, вагиналния вход и зоните с G-точка, използвайте вибратора си, за да достигнете докрай. Ще почувствате усещане, много дълбоко във вас. В началото може да се почувствате вцепенени, нежни или дори болезнени. Може да възникнат потиснати чувства и спомени. Продължете да стимулирате шийката на матката. Понякога може да отнеме от 30 до 60 минути вътрешно стимулиране, за да се стигне до цервикален оргазъм и да си позволите да се доверите на себе си и да се предадете, е ключов аспект от това да го изпитате.

6. Анален оргазъм
Анусът е ерогенна зона, пълна с чувствителни нерви. Анален оргазъм ще бъде земен, суров, груб, физически и ще бъде обикновено локализиран в гениталната област. Това също е свързано с основната чакра. Някои жени може да са по-чувствителни и отворени към аналната стимулация, отколкото други. Някои жени трябва да имат честа анална стимулация, за да се чувстват удовлетворени, в противен случай те се чувстват тежки и застояли. Аналният оргазъм може да бъде взривоопасен, като по този начин вашият партньор трябва да полага допълнителни грижи, когато прониква анално, тъй като може да е по-трудно да контролирате еякулацията му.
Как да изпитате анален оргазъм: Използвайте пръстите си или вибратор, за да стимулирате ануса си, първо отвън, и след това да се впуснете навътре. Уверете се, че използвате много лубриканти и че напълно отпускате ануса си, докато поставяте нещо вътре. Уверете се, че не докосвате вагината си с нищо, което се доближава до ануса ви, тъй като това може да причини инфекция. Можете също да помолите партньора си да ви стимулира анално, първо с пръстите си и по-късно с пениса си.

7. Оргазъм с гърлото
Жените могат да имат оргазъм, когато изпълняват фелацио , особено когато са с дълбоко гърло, или с пръст или два разтриват гърлото си. Тези оргазми са свързани с възбудата на хипофизната жлеза в задната част на гърлото, която също е малка чакра според Тантра. Опитът от този оргазъм може да бъде свързан и с физиологичните ефекти на задържането на дишането и с подтискането на рефлекса. Когато се стимулират перорално, някои жени могат да отделят огромни количества слюнка и слуз, които могат да бъдат много вискозни. Понякога има дори нещо като бяла пяна. Освобождаването на тези течности се счита за еякулация в гърлото. А оргазмът на гърлото се чувства много приятно и е придружен от гърчове и спазми и необходимостта от силни звуци. Някои жени трябва да спрат, ако отправят главата, защото оргазмът е толкова силен, че не могат да продължат. Въпреки че е много приятно, оргазмът на гърлото е по-скоро трансцендентен. Някои жени влизат в полу-състояние на транс и изпитват по-високо и по-чисто състояние на съзнанието. Жадната чакра на жената е по-малко открита от тази на мъжете и в резултат на това жените имат повече проблеми, изразяващи и утвърждаващи техните нужди. Също така е интересно, че много повече жени, отколкото мъже, страдат от инфекции на гърлото и проблеми с щитовидната жлеза. Честото стимулиране на гърлото и преживяването на тези оргазми може да доведе до по-добра връзка с вашата интуиция и женска мъдрост, по-дълбок израз на вашите нужди, творчески и художествени способности и по-висок потенциал. Общото вярване е, че жените не се радват да правят орален секс, или правят това за партньора си. Но реалността е, че жените могат да се радват и да се възползват от това дори повече от мъжете.
Как да изпитате оргазъм в гърлото: Това най-добре се прави от друг човек. Първо трябва да бъдете сексуално възбудени, за предпочитане след като вече имате няколко неклиторни оргазма. Накарайте партньора си да вмъкне палеца си, обърнат нагоре към устата ви и да разтрива горната част. Като алтернатива можете да вземете пениса в устата си и да се опитате да го поставите дълбоко в гърлото си . В началото това може да е доста предизвикателно. Може да изпитвате конвулсии, да се чувствате като че ли ще повърнете или в действителност да имате някакви стомашни флуиди. Не се притеснявайте – това ще стане по-лесно с течение на времето. Особено с пениса му, опитайте се да го задържите в гърлото си толкова дълго, колкото можете, без да се движите. Поддържайте стимулацията за няколко минути и отстранете пръстите или пениса, ако имате конвулсии. Позволете на тялото ви да получи спазми и конвулсии и си позволете да издавате силни звуци.

8. Уринарен оргазъм
Това е сравнително рядък вид оргазъм. Една жена, която е сексуално възбудена, без да има оргазъм, може да усети оргазъм, когато уринира. Някои жени може първо да имат други видове оргазъм, а след това, когато отидат в тоалетната, имат уринарен оргазъм. Простият оргазъм в урината може да се почувства лек и забавен. Въпреки това, тъй като актът на уриниране е свързан с отпускане, отдалечаване и предаване, някои жени могат да изпитат много по-дълбока форма на оргазъм или дори оргазъм на цялото тяло.
Как да имате уринарен оргазъм: Пийте чаша вода, преди да правите секс. Включете се в любовната игра и в проникващия секс. Когато вече не можете да задържите, уринирайте. Ако е възможно, поставете под себе си много кърпички и уринирайте, докато вашият партньор е все още вътре във вас. Това би довело до още по-дълбоки ефекти. Ако това не е наред, просто отидете до тоалетната и уринирайте. Уверете се, че сте насочили вниманието си към усещанията в тялото си, докато уринирате. Повечето от тези оргазми могат да се изпитат, докато сте сами. Някои жени може да се наложи да получат изцеление, или де-блокиране, за да освободят травми, съхранявани в техните тела, да отворят пътя към удоволствието и да изпитат някои от оргазмите, споменати по-горе, особено дълбоките вагинални оргазми. Оргазмите дават възможност на жените да бъдат по-сексуални, творчески и успешни.
22.05.2018, 11:00 часа
1944 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha