Служители на „Холсим“ се забавляваха в игри и състезания на открито /снимки/

Служители на „Холсим“ се забавляваха в игри и състезания на открито /снимки/ Днес десетки служители на циментовия завод „Холсим“ във врачанското село Бели извор се включиха в кампанията „Глобални дни на здравето и безопасността“. Още от сутринта зелените площи в зоната на предприятието бяха превърнати в терен за интригуващи игри и много забавления.
Глобалните дни на здравето и безопасността са мобилизационна кампания, която се провежда ежегодно във всички компании на „ЛафаржХолсим“ в над 80 държави по цялото земно кълбо. Нейната цел е да изостри вниманието на служителите и заинтересованите страни към здравето и безопасността на работното място. Идеята е работещите да поемат лична отговорност за това работното им място да става все по-здравословно и по-безопасно.
Уникалното по рода си събитие бе открито от изпълнителния директор на завода Тодор Костов.
„За мен е удоволствие да ви приветствам на традиционната ни седмица, посветена на глобалните дни на „ЛафаржХолсим“ за безопасност и здраве на труда. Тази година те преминават под надслов „Подобрявам здравето и безопасността на работното си място с всеки изминат ден“, каза Костов.
Компанията от дълги години целенасочено работи за осигуряване безопасността на служителите си, но и при тях леките инциденти не са изключение. Основната причина за трудови злополуки са работата на височина, в затворени пространства, изолацията на енергосъоръжения и трафикът.
Игрите в завода днес бяха насочени към екипната работа и определяне на рисковите ситуации. Разделените на отбори служители на завода се включиха със завиден ентусиазъм в различните практически занятия, викторини и сюжетно-ролеви и спортни игри. Най-добрите получиха грамоти.
23.05.2018, 14:14 часа
2357 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha