С рев на мотори беше съпроводен балът на ПГЯЕ в Козлодуй /снимки/

С рев на мотори беше съпроводен балът на ПГЯЕ в Козлодуй /снимки/ С рев на мотори, фотосесии, много усмивки, закачки и позитивни емоции изпратиха снощи абитуриентите от ПГЯЕ „Игор Курчатов” в Козлодуй. 59 абитуриенти от Техникума по ядрена енергетика красяха с лъскавите си тоалети "Ботев парк". Дамите бяха заложили на дълги, семпли и изящни рокли, а кавалерите показаха стил и елегантност, като почти всички бяха заложили на папионки.
Изненадата на вечерта бяха мотористите, дошли с мощен рев на возилата си да изпратят дванайсетокласниците, които повдигнаха адреналина и успяха да накарат всички да настръхнат. След това зрелостниците се отправиха към площад „Христо Ботев“, където ги чакаха техни близки, както и много хора от града, дошли да ги погледат и да им се порадват. Под звуците на клаксоните на мотори и коли, радостно отброяване до 12, младите хора направиха празнично дефиле по централната улица, а след това и задължителната обща снимка пред паметника на Христо Ботев. Директорът на гимназията Снежина Цветанова заедно с учителите се вълнуваха наравно с абитуриентите.
„След този последен звънец животът ви се променя. От днес нататък ще бъдете кандидат студенти, кандидат родители, кандидат служители и т.н. Очаква ви истинският живот, в който няма място за двойки и грешки. Знайте, че всичко досега е било голямо междучасие, а оттук нататък започва истинският час за всички вас”, каза един от класните ръководители. А зрелостници пък отправиха топли думи и прегръдки  в знак на благодарност към своите класни ръководители и директора на школото.
Купонът продължи в ресторанта на хотел „Истър“ с много танци и добро настроение до късно.
24.05.2018, 18:28 часа
6338 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha