Горчиво! Най-достойният българин открадна сърцето на най-красивата редакторка на BulNews, кметът на Враца одобри /снимки/

Горчиво! Най-достойният българин открадна сърцето на най-красивата редакторка на BulNews, кметът на Враца одобри /снимки/ Един от обявените за най-достойни българи за 2018 година открадна сърцето на една от най-красивите служителки на агенция BulNews.bg! Тихомир Кръстев от „Враца софтуер общество“ и редакторката Цветелина Пенчева си казаха заветното „Да“ днес в ритуалната зала в града под Околчица. Младото семейство бе венчано лично от кмета на Враца Калин Каменов. За да документира щастливото събитие бе поканен топ фотографът Васко Врачовски.
Цвети и Тито са двойка от 2016 г. Още тогава проучване на BulNews установи, че кандидат-зетят е грамотен и достоен мъж. Както обикновено, прогнозите ни се сбъднаха и бяха потвърдени лично от премиера Бойко Борисов, който го обяви за „Най-достойния българин“.
Цвети пък отдавна е доказала, че е достойно попълнение в екипа на информационния лидер. Напълно очаквано дългогодишният ни и изпечен кадър обра овациите в залата, като отчупи по-голямото парче от питата и категорично доказа кой ще командва вкъщи!
За екипа на агенция BulNews.bg остава да се радва, че вече има в отбора си и програмист. Пожелаваме на младото семейство Кръстеви „шокиращите“ и „извънредните“ ситуации в живота им да са плод само на положителни емоции, a когато „нещо става“, то винаги да е от любов! 
25.05.2018, 15:48 часа
16664 1
Коментари

ники

25.05.2018, 20:11 часа
Чудесни млади хора, много любов и щастие да ги съпътстват в съвмвестния живот!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha