СУ „Иван Вазов“ в Мездра изпрати своите абитуриенти

СУ „Иван Вазов“ в Мездра изпрати своите абитуриенти С изпращане на абитуриентите от СУ „Иван Вазов“ завършиха 45-те празници на културата „Мездра-Май“. Шествието тръгна от двора на учебното заведение, премина по ул. „Г. Димитров“, продължи с поднасяне на цветя пред паметника на „Св. Георги“ и завърши на пл. „България“. Там младежите бяха посрещнати с богата програма, организирана от община Мездра.
Възпитаниците на Центъра за подкрепа на личностното развитие, с ръководител Анета Петкова откриха тържеството с изпълнение на песента „Дано“ и „Приятели“.
Кметът на община Мездра  инж. Генади Събков поздрави абитуриентите и им пожела на добър час. Ученици от XII „а“  клас поднесоха приветствие към своя класен ръководител Красинка Николаева. Г-жа Марияна Йончева поздрави завършващите от името на техните родители.
Александър Георгиев от Сдружение „Ново поколение на талантите“ отправи музикален поздрав с прекрасно изпълнение на песента „Ти“ и поднесе подарък на абитуриентките Ивана Иванчева и Цветомира Цветанова, солистки във вокална група “Wings”.
Кметът на общината също засвидетелсва уважението и признанието на общинското ръководство към наставника на малките футболисти от ОФК “Локомотив-Мездра“ - Цветомир Събков като му връчи поздравителен адрес за огромното себеотдаване, с което подготвяше младите футболни таланти на Мездра. Инж. Събков помоли треньорът за последен път да надуе футболната свирка. В този момент децата на ОФК се появиха на сцената и изказаха огромната си благодарност към треньора като му подариха специална тениска.
С този жест младите футболни надежди на Мездра просълзиха треньора си, който ги прегърна от умиление и им пожела много успехи.  
След края на тържеството абитуриентите от СУ "Иван Вазов" се отправиха към  известно заведение, където заедно отпразнуваха една незабравима нощ. Випуск 2018 на СУ „Иван Вазов“ включва 57 ученика.
26.05.2018, 09:05 часа
2515 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha