Хирург от Враца катастрофира в Мездра заради жена на пешеходна пътека /снимки/

Хирург от Враца катастрофира в Мездра заради жена на пешеходна пътека /снимки/ Катастрофа между 2 леки автомобила на една от най-оживените улици в Мездра като по чудо се размина без жертви и пострадали, научи агенция BulNews.bg. Инцидентът е стана малко след 12.00 часа днес на ул. "Александър Стамболийски", в района зад основно училище "Христо Ботев".
"Форд Галакси" с врачанска регистрация, управляван от известния хирург от Враца д-р Динко Динков, се движел по северното платно на булеварда, когато в последния момент видял, че циганка се готви да мине на пешеходната пътека до Войнишкия паметник. Жената тръгнала да пресича, след което внезапно се върнала назад. За да не я блъсне, докторът рязко набил спирачки и бил ударен отзад от лек автомобил "Пежо“ 406 с врачанска регистрация. Колата била управлявана от 35-годишния Д. М. от село Горна Бешовица.
За късмет при инцидента няма жертви и пострадали. Пътуващите във френската кола 2 млади жени и приятел на водача се разминали само с уплаха. Нанесени са обаче сериозни материални щети на техния автомобил и значително по-леки на другия.
Пробите за алкохол на двамата шофьори са отрицателни. Пристигналият на място екип на полицията състави на водачите актове по Закона за движение по пътищата.
27.05.2018, 15:47 часа
9561 1
Коментари

Алоо

27.05.2018, 22:07 часа
...... екип на полицията състави АКТОВЕ на водачите по ЗДвП. Питам какво е виновен доктора? Че е спрял рязко на пешеходна пътека ли? Направил е каквото трябва, за да спаси живота на неориентираната пешеходка! Къде е вината му?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha