Кметът на Враца прекъсна програмата си и посети Спешния център заради пострадалите от катастрофата

Кметът на Враца прекъсна програмата си и посети Спешния център заради пострадалите от катастрофата Кметът на Враца Калин Каменов отиде светкавично в болницата, за да провери състоянието на пострадалите от зверската катастрофа от сутринта. Пътният инцидент, за който първо BulNews.bg съобщи, стана малко след 7 часа на обхода на Враца, на кръстовището с Криводолско шосе. При сблъсъка между автобус на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД -Враца и лек автомобил няма загинали и тежко пострадали. Информацията беше предоставена на Каменов от д-р Надя Илиева, дежурен лекар в Спешно-приемно отделение на МБАЛ „Христо Ботев“. 
Кметът на града на място разговаря с лекаря и с близките на пострадалите. Общият брой на приетите лица е 9. След като са прегледани от медиците, 8 от тях са освободени. За наблюдение е прието 19-годишно момиче с комоцио.
В автобуса са пътували 12 пътници, а в лекия автомобил - 5-има.
Шофьорът на автобуса е 64-годишен и е служител на общинската фирма от март тази година. До този момент не е имал инциденти на пътя. Взета му е проба за алкохол, която е отрицателна.
Причините за пътния инцидент са установяват от областната дирекция на полицията във Враца.
28.05.2018, 10:18 часа
5874 3
Коментари

тончев

28.05.2018, 13:14 часа
престани с тази PR-акция,ти си в спорта,градини,училища,болници а всичко е тотал щета.как така не си сложи детето пак на главата навсякъде

До Петров

28.05.2018, 11:04 часа
Петров, Вие нямате работа, а на кмета и това му е задължение, да е близо до хората - в добро и зло! Кметът си знае работата!

Петров

28.05.2018, 10:50 часа
Смешник!Няма ли друга работа?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha