Децата на "Първа атомна" оглавиха шампионата на "Футбол 9"

Децата на "Първа атомна" оглавиха шампионата на "Футбол 9" След като демонстрираха тотално превъзходство с най-добрата защита и най-доброто нападение в групата, децата на ОФК „Първа атомна“/Козлодуй/ по категоричен начин станаха шампиони в първенството на "Футбол 9" с 10 победи от 10 мача.
В петък възпитаниците на Станислав Йорданов победиха „Любимец“ Търнава като гости с 1:2, а на закриването на шампионата в неделя на собствен терен разбиха отбора на Оряхово с 4:0. Така с голова разлика 37:4 те застанаха начело на класирането в групата, а голмайстор на първенството стана Ангел Димитров. Момчетата на Йорданов ще играят бараж за Републиканско първенство срещу шампиона на Видинска област – отборът на „Пегас Спорт“ /Видин/. Мачът се играе в Чипровци.
В първенството на "Футбол 7" пък децата на „Първа атомна“ приключиха кампанията на второ място със 7 победи и 3 загуби и при голова разлика 65:20. За голмайстор на първенството с 28 точни попадения бе признат Ивайло Методиев. Първенец в групата стана врачанският „Ботев“.
29.05.2018, 14:34 часа
1012 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha