Наградиха 2 формации на ОФК "Ружинци"

Наградиха 2 формации на ОФК "Ружинци" Днес в Ружинци официално закриха първенствата по футбол, администрирани от Областния съвет на Българския футболен съюз (БФС)- Видин. Сред официалните гости на церемонията по закриването на футболния сезон 2017-2018 бяха председателят на БФС-Видин Иво Марков, кметът на Община Ружинци Александър Александров, Илиян Илиев- председател на Общинския съвет, спортният експерт на общината Гошо Йосфов и футболни деятели.
Купи, медали и грамоти получиха заслужилите призьори в първенствата при юношите старша възраст и децата на Общински футболен клуб "Ружинци". Награда получи и дългогодишният лекар на отбора Сашо Александров, който не скри сълзите си.
Голямата награда за децата беше екскурзия до пещерата "Венеца", осигурена от кмета на община Ружинци Александър Александров.
"Днешният футболен празник е доказателство, че за най-популярната и обичана игра- футбола, няма граници, няма възраст. Това е спортът, който обединява момичета и момчета. Той ви учи да бъдете борбени, дисциплинирани да имате спортсменски дух и уважение към играта и съперника...", заяви той.
30.05.2018, 16:40 часа
962 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha