Младежка банка – Видин обявява прием на проектни предложения

Младежка банка – Видин обявява прием на проектни предложения Младежка банка – Видин, създадена към Сдружение „Активно общество“, обявява за трета поредна година конкурс за набиране на проекти по механизма за финансиране на идейни предложения на млади хора до 25-годишна възраст. Предложения ще се приемат от 1 юни до 30 юни, включително. Това обявиха на пресконференция днес от екипа на Младежка банка.
Емил Иванов, главен секретар на Сдружение „Активно общество“ и член на екипа на Младежка банка, припомни, че право да кандидатстват имат неформални младежки групи от минимум трима човека, на възраст между 15 и 25 години; младежки организации или организации, които работят с младежи. Максималният размер на безвъзмездното финансиране, което Младежка банка – Видин отпуска за едно проектно предложение е 1200 лв.
„Задължително условие е дейностите по проекта да се реализират на територията на област Видин. проектите трябва да са в едно от следните направления – екология, спорт, култура, изкуство, неформално образование, гражданско образование и туризъм. Екипът на Младежка банка – Видин е склонен да допусне и проекти, които са извън тези направления, стига да са достатъчно добре обосновани. Ще финансираме дейности, които са в сферата на публичните събития, като концерти, фестивали, изложби, спортни състезания, акции за почистване и други екологични инициативи, информационни събития, образователни събития и други сходни“, обясни Емил Иванов.
Проекти ще се приемат от 1 юни до 30 юни, включително. Проектните предложения могат да се подават по електронен път – на електронната поща на Сдружение „Активно общество“ [email protected], или на място в офиса на Сдружението в град Видин, пл. „Бдинци“ №2. По всяко време от екипа на Младежка банка ще са на разположение за консултации и помощ в процеса на разработването на проектите. Всички документи, включително и формулярът за кандидатстване, могат да бъдат открити на интернет сайта на Младежка банка – Видин http://youthbank.aktivnoobshtestvo.org/, подчерта Димитър Стоянов, координатор на Младежка банка – Видин.
31.05.2018, 16:55 часа
824 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha