Хроники от Северозапада: Банда тийнейджъри нападнаха младеж посред нощ и го пребиха с метални палки

Хроники от Северозапада: Банда тийнейджъри нападнаха младеж посред нощ и го пребиха с метални палки Банда тийнейджъри са задържани за това, че са пребили младеж в Монтана, съобщиха от полицията. Групата хлапаци са нападнали посред нощ жертвата си с метални палки.
Случката се разиграла около 40 минути след полунощ днес в парк „Огоста“. Голяма група момчета седели на пейките близо до стадиона. Покрай тях минал 24-годишен младеж, който с незнайно какво предизвикал агресията им. Всички тийнейджъри се нахвърлили върху него и започнали да го налагат. Някои извадили метални палки, други го удряли и ритали. След това бандата отпрашила, като оставили младежа да лежи на земята.
Малко по-късно пребитият потърсил лекарска помощ в центъра за спешна медицинска помощ. Медиците обработили нараняванията му, но не констатирали сериозни травми и го освободили за домашно лечение.
Междувременно в полицията бил подаден сигнал за случката и ченгета се заели да издирват невръстните хулигани. След разследване по горещи следи униформените установили с каква кола се придвижвали нападателите. На улица „Веренишка“ те причакали лек автомобил „Рено Лагуна“, управляван от Д.К./18 г./ и пътници – И.И./18 г./, Г.Т./18 г./, Г.И./18 г./ и 17-годишен, всичките от Монтана. Те са доведени в сградата на районното полицейско управление, където са им снети обяснения. Хлапаците признали, че не са били сами в мелето, а с тях е имало още техни авери. Петимата са задържани за 24 часа, а служителите на реда издирват останалите нападатели.
По случая е образувано досъдебно производство. 
06.06.2018, 11:23 часа
7165 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha