Сцена от Дивия Северозапад! Мъж се нахвърли да души старица насред магазин в Берковица

Сцена от Дивия Северозапад! Мъж се нахвърли да души старица насред магазин в Берковица Истински екшън се разиграл насред магазин в Берковица вчера, научи BulNews.bg. Мъж е повалил старица на земята и се нахвърлил да я души, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Грозната сцена е станала около 17.25 часа в хранителен магазин на улица „Солунска“. Криминално проявеният Н.Б. /36 г./ скочил на бой на 80-годишна жена. Той я изблъскал силно, от което бабата паднала на земята. Тогава нападателят се нахвърлил върху нея, хванал я за гушата и започнал да я души.
Клиенти в търговския обект незабавно скочили в опит да спасят беззащитната старица. Няколко мъже успели да я изтръгнат от ръцете на Н.Б. През това време той продължил да буйства, като сипел псувни и обиди към тях.
Сеирът бил преустановен от служители на районното полицейско управление в Берковица, които отишли по сигнал в магазина. Те щракнали белезниците на Н.Б. и го тикнали в ареста. Той е изправен пред съда по бързата процедура да отговаря за хулиганското си поведение. Магистратите от районния съд в Берковица му наложили наказание глоба в размер на 200 лева.  
08.06.2018, 11:11 часа
5753 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha