Син уби баща си! Блъсна го на стълбищна площадка след скандал

Син уби баща си! Блъсна го на стълбищна площадка след скандал Семейна свада приключи със смъртта на възрастен мъж. Информация за случилото се била получена вчера в районното управление на Пазарджик от екип на „Спешна помощ“, съобщи trafficnews.bg.
Медиците посетили сигнал за паднал на междустълбищна площадка възрастен мъж. За съжаление в резултат на това той починал. На мястото веднага пристигнали и служители на РУ-Пазарджик, които под ръководството на разследващ полицай извършили оглед на местопроизшествието.
В хода на първоначално събраните данни станало ясно, че починалият е 71-годишен пазарджиклия. На стълбището възникнал скандал между него и сина му - на 46 години, който обитавал жилище в кооперацията. Двамата били  в недобри отношения и почти не поддържали контакт помежду си.
В пристъп на гняв синът блъснал баща си и той паднал по стълбите до приземния етаж. В резултат на удара при падането бащата е починал. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. Синът е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик.
За случая е уведомена прокуратурата в областния град, води се дознание. 
08.06.2018, 14:40 часа
2357 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha