Децата на "Ботев"/Враца/ спечелиха купата "Прециз 2018" в Монтана, Милетиев обявен за най-добър полузащитник на турнира /снимки/

Децата на "Ботев"/Враца/ спечелиха купата "Прециз 2018" в Монтана, Милетиев обявен за най-добър полузащитник на турнира /снимки/ С участието на 8 отбора днес на стадиона в бившия завод „Прециз” в Монтана се проведе детски футболен турнир. На „Футбол 5” в група „А” бяха „Прециз“/Монтана/, „Ком“/Берковица/ и ОФК „Бдин“/Видин/, а в група „Б” бяха „Монтана“, „Ботев“/Враца/ и ДФК „Бдин“/Видин/. В същия състав ще премерят сили и малките футболисти на „Футбол 7”.
Децата на „Ботев“/Враца/ спечелиха по категоричен начин надпреварата във „Футбол 5“ за купата "Прециз 2018". Възпитаниците на старши-треньора Ивайло Кунчев победиха „Монтана“ с 6:0 и „Прециз 1“ с 8:2, а на финала показаха завидни умения пред домакините от „Прециз“ и заслужено се поздравиха с крайното 4:2. Капитанът на врачани Денис Милетиев спечели и приза за най-добър полузащитник на турнира.
Това е втора купа спечелена от отбора на Ивайло Кунчев, след като преди дни се поздравиха с първо място в Зона „Монтана“ при най-малките във „Футбол 5“.
09.06.2018, 18:45 часа
2904 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha