Див екшън! ​Таксиджия нокаутира боен дядка с дебело досие във Врачанско

Див екшън! ​Таксиджия нокаутира боен дядка с дебело досие във Врачанско Таксиджия, нокаутирал гневен дядка с дебело досие, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи BulNews.bg. Делото се гледа преди дни в районния съд във Враца, където таксиметровият шофьор Е.И. бе признат за виновен.
От документите по делото става ясно, че инцидентът е станал на 9 ноември миналата година в Згориград. Около 13 часа, таксиджията бил паркирал пред къща в селото, за да остави 21-годишно момиче, което се било разбрало със 72-годишния дядо да дойде и да плати курса на таксиджията, както и парите, които дължала от предишен курс на шофьора. Дядото пристигнал пред дома си след 5-6 минути и подал на таксиджията банкнота от 20 лева, при което бакшишът потеглил без да му връща ресто. Това много ядосало стареца, който се развикал силно да си му върне парите и започнал да го псува. Е.И. чул обидите, спрял таксито, слязъл и без да каже нищо ударил с юмруци в лицето два пъти дядката. От ударите старецът паднал на земята по гръб, ударил се и от  носа и рана под окото му потекла кръв. След като го нокаутирал, таксиджията отново се качил в колата си и си тръгнал.
21-годишното момиче веднага се обадило на линейка и медиците откарали дядото в Центъра за спешна медицинска помощ във Враца, където пред полицаи дал показания за случилото се. Униформените бързо открили таксиметровият шофьор и го задържали за 24 часа.
По време на процеса са разпитани и свидетели на инцидента, както и униформени, които посочили, че таксиметровият шофьор няма досие, но дядката бил с редица провинения. Оказало се, че в миналото старецът е осъждан условно няколко пъти за кражба и за използване на фалшиви документи. Преди няколко години дядото е бил съден и за причиняване на лека телесна повреда на жена от селото. По данни на униформените старецът е с криминално минало, конфликтен е и не се ползва с добро име сред съседите, където живее.
Преди дни таксиметровият шофьор бе осъден да заплати глоба в размер на 1 000 лева, както и 1 000 лева на стареца за претърпени неимуществени вреди и още около 600 лева разноски по делото. Присъдата подлежи на обжалване пред врачанския окръжен съд.
13.06.2018, 08:40 часа
5211 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha