​Полицията ударно следи за нарушения във Врачанско

​Полицията ударно следи за нарушения във Врачанско Полицейски акции срещу престъпността са проведени във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера за времето от 16 до 24 часа на територията на врачанския квартал „Дъбника“, село Мраморен и Голямо Пещене, е проведена специализирана полицейска операция с цел установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около нощните увеселителни питейни заведения, проверки за наличие на стоки без акцизен бандерол; повишаване чувството за сигурност на гражданите; противодействие на битовата престъпност;  превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид.  Проверени са 12 лица, 7 коли и 2  питейни заведения . Установени са 3 нарушения.
За времето от 9 часа на 12 юни и до 6 часа тази сутрин е имало акция и в Оряхово. Проверени са 12 автомобила и 18 лица. Констатирани са 13 нарушения, които са санкционирани с 10 пътни фиша и с 3 акта за нередовни лични документи.
Вчера по време на специализирана операция във връзка с незаконна търговия и разпространение на акцизни стоки без български акцизен бандерол, в частен дом в село Камено пол, полицейските служители са намерили и иззели кутии с цигари без български акцизен бандерол. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.
Акция е имало и в Роман, където са проверени са 7 коли и 33-ма души. Констатирани са 4 нарушения, за които са съставени 1 акт по наредба на община Роман, 1 акт по Закона за българските лични документи и 1 акт по Закона за акцизите и данъчните складове. Издадени са 5 предупредителни протокола.
13.06.2018, 12:50 часа
1369 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha