Видин има нов заместник областен управител, вижте кой е

Видин има нов заместник областен управител, вижте кой е Новият заместник областен управител на Видин е Лъчезар Попиванов. Младият юрист е 29-годишен. 
Той беше представен днес официално пред екипа на областната администрация и журналисти от областния управител Албена Георгиева. 
"Млад и активен човек, само на 29 години. И аз, и целият колектив на Областна администрация Видин ще разчитаме много и на него, и на това, че е бил юрист в една община, която е изключително натоварена", каза Албена Георгиева.
Новият заместник областен управител Лъчезар Попиванов е роден във Видин, завършил е средното си образование в Гимназията с преподаване на чужди езици, а висшето си юридическо образование е придобил в Югозападния университет в Благоевград. Бил е юрисконсулт в община Видин. Мотивацията му да приеме длъжността е, че трябва да се инвестира в младите хора в родните им градове. 
"След като завърших се прибрах във Видин, защото съм родолюбец. Някои ще кажат -той е твърде млад за тази позиция. Това е един стереотип, налаган от години, да се назначават зрели и с дългогодишен опит хора. Сега е времето точно ние, младите да обърнем този стереотип. Трябва да инвестираме в себе си и в градовете, в които сме родени и израснали. Никой не се е родил научен, но научите ли един млад човек, той ще знае какво иска и ще знае как да го вземе", каза новият заместник областен управител 
Ресорите, за които ще отговаря Лъчезар Попиванов са образование и наука, култ
13.06.2018, 13:24 часа
1681 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha