Бандитът, пребил и обрал кметицата на село Буковец, остава зад решетките

Бандитът, пребил и обрал кметицата на село Буковец, остава зад решетките ​По искане на Районна прокуратура – Бяла Слатина съдът е определил мярка за неотклонение „задържане под стража“ за мъжът, който нанесъл тежък побой и щети по колата на кметицата на Буковец Петя Ангелова, при изпълнение на служебните му задължения. 
Както писа BulNews.bg., миналата седмица мъж от Йоаким Груево нападнал пострадалата и я заплашил, с цел да я принуди да не съставя Акт за установяване на административно наказание. Ангелова се е опитала да му връчи АКТ за нарушаване на нощната тишина. 
33-годишният мъж й нанесъл жесток побой, строшил колата й и се опитал да я открадне, но не успял да я запали. Тогава гаменът откраднал дамската чанта на Ангелова, в която имало пари и лични документи. С постановление на наблюдаващия прокурор обвиняемият е бил задържан на следващия ден, а откраднатото е било върнато на кмета на Буковец.
Под наблюдението на Районна прокуратура – Бяла Слатина се води досъдебно производство за извършени престъпления – причиняване на средна телесна повреда (по чл. 131, ал. 1, т. 1, вр. чл. 130, ал. 2 от НК) и употреба на сила или заплашване спрямо орган на властта с цел да пропусне нещо по служба или свързано с функцията му (по чл. 269, ал. 1 от НК).
14.06.2018, 09:17 часа
3854 2
Коментари

vui4o

14.06.2018, 18:06 часа
taa gi izeba celo selo

3

14.06.2018, 10:07 часа
Мангала да чука камъни две години в полза на държавата!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha