На вниманието на прокуратурата! Опасен наркодилър се разхожда на свобода и заплашва хора

На вниманието на прокуратурата! Опасен наркодилър се разхожда на свобода и заплашва хора Опасен мъж от Враца, който бе арестуван през 2015 г. от ГДБОП, се разхожда свободно из града и заплашва хора, научи агенция BulNews.bg. След мащабната спецакция тогава бяха задържани 12 души на възраст от 18 до 27 години. На 6 от тях Специализираната прокуратура постанови задържане в рамките до 72 часа, а на останалите бе взета мярка за неотклонение парична гаранция.
Единият от тях с обвинение за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици е Даниел Николов, по прякор Данкъс. Мъжът е на свобода след внесена парична гаранция и продължава да е опасен за обществото. В редакцията ни има няколко сигнала, че той продължава да се занимава със същата дейност, без да се притеснява от арест. Особено опасен е след употребата на алкохол, когато става изключително агресивен и е цяло чудо, че досега няма пострадал човек. Обкръжението му неведнъж е чувало да се хвали в нетрезво състояние, че си е платил където трябва и никой не го закача.
Повече от наложително е полицията и прокуратурата да предприемат драстични мерки спрямо Данкъс, за да не стане Враца арена на събития, сходни с тези в Ботевград. Време е смели прокурори и читави служители на МВР да гарантират спокойствието на обществото, а наркодилърите да отидат там, където им е мястото.
14.06.2018, 12:05 часа
12642 3
Коментари

6tangata i mastikata

15.06.2018, 00:53 часа
a 6to go ti ne poua6 manko a mami4kata ti deebna az samo nia moo da prodavame u too grad be iasno liti e ili da ta gazime sas Q7

6tangata i mastikata

14.06.2018, 14:15 часа
xa xa i toia 6te iade boi samo da go namerime Q7 varvi iako a dneska sme sas S klasata 6toto namwrixme eftina nafta 1.30

if

14.06.2018, 12:35 часа
Казвате "Време е читави бла, бла прокурори и полицаи"- да време е, ама няма такива и не се очертава да има, изобЩЕ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha