Ето новия рекордьор по нагло паркиране във Враца /снимка/

Ето новия рекордьор по нагло паркиране във Враца /снимка/ Ядосан врачанин сигнализира за поредния нагъл шофьор в града в рубриката „Ти, репортерът“ на информационна агенция BulNews.bg.
Мъжът е паркирал „Форд“-а си върху пешеходна пътека на булевард “Екзарх Йосиф“, където е едно от възловите кръстовища в града. Постъпката е изключително дръзка и нахална, тъй като затруднява движението и на пешеходците и на автомобилите.
„Изпращам ви тези снимки, за да се види поредното нагло паркиране на един напълно безочлив шофьор. Това се случва на един от най-оживените булеварди в града„Екзарх Йосиф“ или така нареченото кръстовище на „Ахат“. На пешеходна, на завой, възпрепятства движението, назад по улицата имаше поне 10 места - не им се ходи пеша!“, пише врачанинът.
Явно за шофьора на возилото няма никакво значение, че кръстовището е доста натоварено, а освен това в района са ставали не една и две катастрофи. Възмутеният читател се надява компетентните органи да вземат отношение по въпроса и да го накажат с цялата тежест на закона.
15.06.2018, 08:35 часа
3804 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha