На косъм от трагедия! Багер помете фирмена кола на „ДДД Груп“ при ремонта на пътя до Леденика /снимки/

На косъм от трагедия! Багер помете фирмена кола на „ДДД Груп“ при ремонта на пътя до Леденика /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал вчера във Врачанския Балкан, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. Багер на благоевградската фирма „Галчев“, който работи по реконструкцията на шосето за Леденика, е ударил с кофата си лек автомобил „Дачия“ на местната „ДДД Груп“ ООД. Фирмата е най-голямата в региона в дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията.
От община Враца наели специалистите на дружеството да напръскат поляната, където в събота и неделя ще се проведе традиционната северняшка сватба. Два екипа изпълнили задачата и тръгнали обратно към града. В района на горна кабинкова станция се извършвали строителни дейности и фирмените автомобили намалили скоростта си.  Едната кола минала покрай багера на пътя, но втората била пометена от неговата кофа. Като по чудо двамата служители, които били в автомобила, се отървали без сериозни наранявания, но возилото е със сериозни материални щети.
Пристигналият патрул на пътна полиция проверил участниците в катастрофата с дрегер, който отчел липсата на алкохол в издишания въздух. Заради инцидента на багериста бил съставен акт, като след това и двете страни подписали констативен протокол, с който се уточнявала вината за него.
19.06.2018, 14:41 часа
7624 1
Коментари

Цено

19.06.2018, 17:39 часа
Ше те газим като багер цинкова кофа
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha