Храм на Темида в Северозапада търси съдебен секретар

Храм на Темида в Северозапада търси съдебен секретар Районният съд във Видин обяви конкурс за длъжността „съдебен секретар”, научи BulNews.bg.
Мераклиите да заемат поста трябва да имат средно образование, отлични познания по нормативните актове, свързани с изпълнение на длъжността, да притежават компютърна грамотност и машинописна правоспособност.  Кандидатите трябва да притежават отлични познания по граматика, стилистика,правопис и пунктуация, да имат бързина на писане и други. 
Основните задължения за длъжността са подготвяне на делата за разглеждане в съдебни заседания, изготвяне на протоколи. Новоизбраният служител има за задача да подготвя за публикуване изготвените съдебни актове, да изготвя писма до различни институции в изпълнение разпорежданията на съда. Минималният размер на основната заплата е 606 лева.
Конкурсът ще бъде проведен на три етапа. След първоначалният подбор по документи ще има и практически изпит за бързина на писане/писане под диктовка. Минимумът е 250 удара в минута, като ще се следи за вярно граматически и стилово изписване. Третият етап от конкурса е събеседване.
Срокът за подаване на документите е 18 юли в сградата на съда във Видин - пл. „Бдинци” № 1, стая № 12.
20.06.2018, 08:23 часа
888 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha