Млад меринджей в действие! Тарикат завъди канабис на терасата си, в дома на баба си и у комшии

Млад меринджей в действие! Тарикат завъди канабис на терасата си, в дома на баба си и у комшии 23 свежи канабисови растения, суха листна маса и семена от същата култура иззели вчера служители на полицията във Видин. По случая  е задържан 21-годишен жител на областния град.
Полицейските действия, насочени срещу производството и разпространението на наркотици, били предприети вчера. Разследващите извършили претърсвания и изземвания в три имота.
На терасата на апартамент, обитаван от 21-годишния И.И. във Видин служителите на реда се натъкнали на 7 растения с височина до 38 см, отглеждани в саксии. В стъклен буркан открили множество семена с характерен мирис на коноп и метална кутия със суха листна маса. При полевия наркотест тревата и семената реагирали на канабис.
Последвали претърсвания в село Бела Рада. В градина на имот, обитаван от бабата на младия мъж, полицаите открили засадени седем конопени растения с височина от 30 до 130 см. При огледа в съседен необитаем имот били установени още 9 стръка с височина от 35 до 140 см. Свежата листна маса индикирала на канабис при наркотеста.
21-годишният е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.
Случаят е докладван в Районна прокуратура – Видин.
Работата на разследващите продължава, в районното управление е образувано досъдебно производство.
21.06.2018, 10:29 часа
3819 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha