От последните минути: Монтанска „Мазда“ се размаза на Е-79 край Мездра, линейки карат ранени към болницата /снимки/

От последните минути: Монтанска „Мазда“ се размаза на Е-79 край Мездра, линейки карат ранени към болницата /снимки/ Тежка катастрофа е станала на международен път Е-79 край Мездра, видя само репортер на агенция BulNews.bg. Двама души пострадаха при жесток удар на монтанска „Мазда“ в друга кола.
Инцидентът е станал преди минути точно след моста, при отбивката за стадиона в железничарския град. Миниван „Ситроен“ с врачанска регистрация се движел в посока София. В банкета край пътя бил спрял ТИР и възрастният мъж зад волана на колата намалил скоростта си, докато минавал покрай него. В този момент с висока скорост в него се забил монтанският автомобил, която се движела зад него.
При тежкия сблъсък са пострадали баща и дъщеря, които пътували в „Мазда“-та. На местопроизшествието светкавично се отзовали две линейки. Момичето е вдигнато незабавно и закарано към болница. Медиците оказали първа помощ на място на шофьора, който бил с превързана глава, а тялото му било обляно в кръв. След това и той е откаран към болница с втората линейка с включени сирени.
И двамата участници в ПТП-то са проверени за алкохол, като тестовете показали отрицателен резултат. Най-вероятната причина за катастрофата е неспазване на дистанция и несъобразена скорост.
Движението по натоварения пътен участък се осъществява нормално, тъй като след удара „Маздата“ отхвръкнала в храсталаци в дясно от шосето, а другият шофьор отбил по-напред. Въпреки това съветваме шофьорите да карат с повишено внимание.
22.06.2018, 17:44 часа
10353 1
Коментари

путио маринкин

22.06.2018, 18:04 часа
мрете да ви еба майката у пичката!червеи да ви ядат живи тумбаци рак да ви попари ще ви воза живи у ковчег хаха психари!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha