„Конкурент“ лъже! Вижте как Гошо Синдика прави съчинения по картинка /доказателства/

„Конкурент“ лъже! Вижте как Гошо Синдика прави съчинения по картинка /доказателства/ Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, по-известен като Гошо Синдика, продължава усилено да подритва трудовата си книжка, установи проверка на агенция BulNews.bg. Втора година компрометираният журналист прави на таратор основните принципи на работа в медиите и по тази причина колегите му дадоха прякора, който олицетворява неговата дейност в затихващото издание.
През това време агенция BulNews.bg многократно вади на светло чутовните гафове на Гошо Синдика и е истинско чудо защо собственикът на „Конкурент“ Делян Пеевски все още го търпи. Тъй като неговите нискобюджетни номера омръзнаха на всички, бяхме решили да не обръщаме повече внимание на връщането на часа на новините и на поръчковите му публикации, но днес  той отново надмина себе си и затова трябва да бъде ударен зад врата.
Сутринта в сайта на задъхващия се вестник се появи материал за катастрофирал ТИР във Видинско. Такива инциденти има почти всеки ден и това не е кой знае каква новина, още повече когато няма ранени и други пострадали автомобили. Не така обаче мисли Гошо Синдика. В 9.15 ч. той вади новина, в която се твърди, че камионът се е обърнал преди минути и даже е описано, че е пристигнала и линейка от Димово.
Единственото вярно в посочената публикация е, че действително има самокатастрофирал ТИР във Видинско. Нито инцидентът е станал днес преди минути, нито е идвала линейка. Цялата информация в „Конкурент“ е съчинение по картинка. Често Гошо Синдика взима снимки от фейсбук и след като напоително си измисли „подробности“, публикува измишльотините без да има каквато и да е представа за самия инцидент. Днес е направил същото.
Още вчера във видинските групи е публикувана снимка на същия обърнат ТИР, а в една от врачанските групи дори има коментар, че той стои там от два дни. На практика този път хората от социалните мрежи опровергаха по категоричен начин написаните лъжи в сайта на „Конкурент“.
Тук и сега няма да коментираме комплексарското твърдение на Гошо Синдика „видя отново първи репортер на „Конкурент“. Ние сме журналисти, а в този случай ще е необходима компетентната намеса на психиатри…
28.06.2018, 13:06 часа
4249 2
Коментари

3000

28.06.2018, 14:15 часа
Очевидно нещата в Конкурент са на доизживяване иначе досега да са го уволнили. Гошо Синдика май ще удари ключа на редакцията.

Сашо Ангелов

28.06.2018, 13:42 часа
Тоз много лъже, да знаете!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha