Стрелците от СК "Спартак-Враца" останаха осми на турнир за полицаи във Варна /снимки/

Стрелците от СК "Спартак-Враца" останаха осми на турнир за полицаи във Варна /снимки/ Отбора по стрелба на СК „Спартак- Враца’’ при ОД на МВР – Враца взе участие в заключителния етап от Републикански преглед по стрелкова подготовка за служители на МВР, който се проведе от 25 до 28.06.2018 г. във Варна. Организаторите от Спортна асоциация на МВР и домакините от ОД на МВР – Варна и Центъра за специализация и професионална подготовка – Варна, на чието стрелбище се проведе първенството, показаха отлична подготовка. В републиканското взеха участие 23 отбора с общо 115 състезатели.
Врачанските полицаи от мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов не успяха да влязат в почетното класиране и се наредиха на осмо място. Ивайло Флоров влезе във финала, но остана извън призовата тройка, класирайки се на  шесто място. Катя Василева също след квалификациите влезе на финал и след изпълнение на финалите стрелби достигна до шестото място.
В комплексното класиране купата спечелиха стрелците на ОДМВР-Пазарджик, следвани от отборите на ОДМВР-Плевен и СДВР.    
Следващото състезание, на което стрелците на СК „Спартак-Враца“ са организатори, е турнир по стрелба с пистолет по случай 5 юли – професионалния празник на служителите от МВР. Той ще се проведе на 04.07.2017 г.  от 10.30 часа на стрелбището при УТК „ Дъбника“.  
01.07.2018, 12:49 часа
1373 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha