Младеж и хлапак обраха два пъти за една нощ дядо от монтанско село, хванаха ги

Младеж и хлапак обраха два пъти за една нощ дядо от монтанско село, хванаха ги Младеж на 22 години, но с богат опит в кражбите, и 12-годишно момче нападнаха два пъти за една нощ възрастен мъж в монтанското село Септемврийци, съобщиха от полицията. Обирджиите задигнали храната от къщата и били стопанина, за да им даде парите си.
Извършителите на нападението са разкрити, като 22-годишният младеж е задържан. Престъплението е станало в края на миналата седмица. 84-годишният К. М. вече си бил легнал, когато крадците се вмъкнали в дома му. Старецът чул апашитеда тършуват из стаите, но от страх не реагирал. Неканените гости прибрали кавото намерили за ядене в къщата и изчезнали. След час обаче се върнали и по-големият се нахвърлил с юмруци и ритници срещу дядото, докато му крещял веднага да даде парите си.
Уплашен до смърт той едва обяснил, че няма пари. Обирджиите претърсили къщата, но не открили нищо и си тръгнали. На сутринта дядото подал сигнал на полицията и започнало издирване на бандитите. Така били спипани 22-годишният В. Д. и 12-годиният М. А., като по-големият бил задържан в ареста.
По случая е образувано досъдебно производство.
01.07.2018, 17:01 часа
3217 2
Коментари

до Буден

01.07.2018, 19:07 часа
Как условна бе, той е на 22 г. за 6 месеца знаеш ли каква хубава булка ще бъде в затвора при мангалите, а и малко бой като си вземе, не че ще стане човек, ама поне справедливостта за малко, но ще възстържествува както се казва.

Буден

01.07.2018, 17:58 часа
12 годишния защо не си е в тях? Санкция за родителите и условна за другия, тея своеволия трябва да приключат
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha