Разпродават на търг тристаен апартамент в Монтана /снимки/

Разпродават на търг тристаен апартамент в Монтана /снимки/ Частен съдебен изпълнител обяви на търг тристаен апартамент в Монтана, научи BulNews.bg. Жилището се продава, тъй като собственикът му е заборчнял към банкова институция.
Апартаментът се намира в ж.к. „Плиска“, блок №7, вход А, на втория  етаж. Площта му е 65.30 квадратни метра. Състои се от дневна, спалня, кухня, баня, тоалетна, антре и тераси.
Недвижимият имот има добра транспортна достъпност. Инженерната инфраструктура в района е напълно изградена по отношение на електрификация, водоснабденост, канализация, телефонизация и улична мрежа с трайна настилка. Жилищният блок, в който се намира апартаментът, е с масивна конструкция – тухлени преградни стени. Антисеизмично е подсигурен. Покривната конструкция е тип „плосък покрив“ с хидроизолация и топлоизолация. Въведен е в експлоатация през 80-те години. Изложението му е благоприятно.
Началната цена, от която започва наддаването, е 21 688 лева. Върху имота има наложена възбрана и договорна ипотека, пояснява частният съдебен изпълнител.
Мераклиите могат да направят оглед на апартамента всеки работен ден от 8.30 до 17 часа. Търгът ще се проведе на 31 август от 13.30 часа в сградата на районния съд в Монтана.
04.07.2018, 08:15 часа
4090 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha