Разкритие на BulNews.bg: Жестоко убитият професор Нейков е от Врачанско

Разкритие на BulNews.bg: Жестоко убитият професор Нейков е от Врачанско Жестоко убитият в Пловдив аграрен професор е от Врачанско, научи ексклузивно BulNews.bg. Стефан Нейков е роден в село Нивянин, община Борован. Информацията бе потвърдена от кмета Николай Христов.
Корените на преподавателя в Нивянин са дълбоки. Неговият баща Найден Нейков е бил кмет и жителите го помнят като добър човек, който управлявал умело. Преди много време обаче цялата фамилия напуснала Нивянин и от години не са стъпвали в селото.
Нейков има наследствена къща, в която доскоро бил пуснал да живее семейство, за да я пазят от крадци и да я подържат. Днес обаче тя е необитаема, разказа Николай Христов. По думите му, проф. Нейков е имал син и дъщеря – Николай и Наталия. Съпругата на преподавателя се казва Ирена. Никой от тях вече 40 години не е виждан в Нивянин.
Селският управник познавал професора от студентските си години в Пловдив и имал много високо мнение за него. Щом разбрал за бруталното му убийство останал шокиран.
Припомняме, че Стефан Нейков бе убит по особено жесток начин на 2-ри юли на изхода на Пловдив в посока Оризаре. Там 42-годишният Илия Стоичков го пребил от бой с дървена бухалка, а после го зарязал до Военна болница. 70-годишният учен издъхнал минути след като пристигнала линейка.
Свидетел на зверството била и жената на обвиняемия. По неофициална информация мъжът й пребил професора, тъй като той й поискал секс в замяна на това да ѝ даде изпит.
06.07.2018, 09:40 часа
7281 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha