Хроники от Северозапада! Пиян напсува и наби познат в центъра на Берковица

Хроники от Северозапада! Пиян напсува и наби познат в центъра на Берковица Пиян хулиган, напсувал и набил познат в центъра на Берковица, бе осъден на 200 лева глоба, научи BulNews.bg. Делото срещу К.П. се гледа преди дни в районния съд в Берковица.
От документите по делото става ясно, че на 3 юли около 19.30 часа мъжът е предизвикал скандал на площад „Йордан Радичков” до градския фонтан. Той бил във видимо нетрезво състояние и като видял К.К. започнал да го псува и да му налита на бой.
К.П. крещял с цяло гърло срещу познатия си „Ще ти е*а майката циганска” и след това го ударил в лицето. От удара и двамата паднали на земята, като свидетели веднага сигнализирали в полицията.
Обяснението на пияния пред ченгетата и магистратите за побоя било, че не го е предизвикал той, а познатият му дължал пари и го бил извикал да говорят. Разговорът им обаче преминал в юмручна свада, като по думите на К.П. и К.К. го ударил. Оказва се, че цялата свада била за дълг от 22 лева.
В съдебната зала агресивният мъж съжалил за действията си. Заради чистото си съдебно минало и изказаното съжаление му е наложена само глоба от 200 лева.
Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд в Монтана.
 
11.07.2018, 08:35 часа
2620 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha