9-те каприза на оргазма

9-те каприза на оргазма Ако все не успявате да стигнете до заветния оргазъм и преди да започвате да се чудите дали физиологично всичко ви е наред, по-добре прочетете следващите редове. Може пък и да намерите "лека" за вашето удоволствие.

1. Ако имате нов любим, разкажете му за своите сексуални предпочитания и зони, където е добре често да ви докосва.

2. По време на първия сексуален контакт изхвърлете от главата си всички мисли за възможен неуспех. А ако вашите отношения с любимия са вече достатъчно открити и интимни, разкажете му за вашите страхове - най-добре в шеговита форма.

3. Не се опитвайте да контролирате поведението си всяка секунда. И не се бойте, че можете да направите нещо, което няма да се хареса на мъжа. По-добре се отпуснете и се фокусирайте върху собствените си удоволствия.

4. Отличен начин да скриете недостатъците на тялото си (в повечето случай въображаеми) е да облечете красиво, сексапилно бельо. Мъжете се възбуждат, когато го свалят и не забелязват нито целулита, нито излишните сантиметри на талията ви. Приглушете светлината. Това помага на играта на въображението.

5. Ако не сте планирали бременност, задължително говорете с вашия любим за предпазни мерки и намерете начин, който устройва и двама ви.

6. Опитайте да се избавите от притеснението. Когато сте сама, позирайте пред огледалото разсъблечена или полуразсъблечена. Вижте кои части от тялото ви са по-привлекателни и в коя поза изглеждате най-сексапилно.

7. За да запазите интимните отношения с партньора си, контролирайте и намалете амбициите си в работата.

8. Ако вашата внезапна фригидност се превърне в рутина, откажете се от секса за няколко месеца, но продължавайте да милвате и целувате партньора си, демонстрирайте му вниманието си. Така със сигурност ще заработи принципът на забранения плод.

9. И накрая, преди да се отправите с любимия към леглото, не забравяйте да изпразните пикочния си мехур.

Специалистите съветват:
Полезно е от време на време да мастурбирате дори и да имате постоянен партньор за секс. Благодарение на тези индивидуални “тренировки” вие ще се научите по-добре да чувствате своята сексуалност, ще се ориентирате в особеностите на своя темперамент. А това ще ви научи да “управлявате” оргазма си, ще ви помогне да имате пълноценен интимен живот с любимия мъж.
12.07.2018, 16:30 часа
1097 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha