Враца, баце! Пустиняк изпрати снимка на питона си на майката на бивше гадже и сега ще трябва да плаща

Враца, баце! Пустиняк изпрати снимка на питона си на майката на бивше гадже и сега ще трябва да плаща Див врачанин, пращал на бившата си изгора и на майка й надървения си пенис, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи BulNews.bg. Делото срещу мъжа, на който в региона биха дали определението „пустиняк“, се гледа преди дни в районния съд във Враца.
От документите по процеса става ясно, че Р.М. е решил да изпраща еротичното послание на двете жени през април миналата година. Причината за изявата към бившата му приятелка и майка й най-вероятно била раздялата, от която не бил никак доволен.
През 2016 г. той и изгората му живеели на съпружески начала, но на следващата година се разделили. Отношенията помежду им се влошили и мъжът започнал да вдига чести скандали, да заплашва и обижда, както партньорката си, така и нейната майка.
Напрегнатите отношения неминуемо довели до тяхната раздяла, като малко след това врачанинът решил да покаже първо на майка й какво е изпуснала дъщеря й, а след няколко дни припомнил и на бившата си половинка колко е надарен. Снимките мъжът изпратил в чат в месинджър, а двете жени не приели никак добре постъпката му. Те веднага съобщили на органите на реда, че Р.М. им изпраща порнографски материали и ги тормози.
По данни на полицията на изпратените снимки се виждало, че врачанинът е с „напълно разсъблечени дрехи и държал с лявата си ръка еректиралия си полов орган“. Заради пълните му самопризнания в съда и пред полицията, Р.М. е освободен от наказателна отговорност, а е осъден да заплати глоба в размер на 1 300 лева и разноските по делото в размер на 323 лева. Решението подлежи на обжалване или протестиране пред врачанския окръжен съд.
 
13.07.2018, 08:40 часа
7826 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha