Наглост до безумие! Тарикат спря на пешеходна пътека във Враца, за да си вземе баничка /снимки/

Наглост до безумие! Тарикат спря на пешеходна пътека във Враца, за да си вземе баничка /снимки/ Нагъл врачанин реши за напълно нормално да спре колата си на пешеходна пътека и да отиде да си купи баничка. За това сигнализира разгневен читател на информационна агенция BulNews.bg в рубриката „Ти, репортерът“.
На фотосите, които пристигнаха на редакционния имейл на медията ни, се вижда, че колата е спряна на пешеходната пътека точно до училище „Христо Ботев“ във Враца. В петък сутринта мъжът огладнял и решил да си вземе закуска от баничарница в района. Вместо обаче да паркира на някое от свободните паркоместа на улицата, той решил, че му е по-удобно да остави колата си на аварийни светлини върху зебрата и то точно на завоя.
„За отрицателно време предизвика такъв транспортен хаос, че колите едвам се разминаваха. Да не говорим, че запречи и минаването на пешеходците. Не знам за какъв баровец се има този, но това истинско безобразие“, пише възмутеният читател. 
Според врачанина наглостта на някои шофьори става все по-голяма и контролните органи трябва да прилагат цялата сила на закона върху нарушителите.

 
14.07.2018, 09:00 часа
4095 1
Коментари

Жако 69

14.07.2018, 16:19 часа
Това BMW-енце не е ли на Борко Барото от ДПС? 1616?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha