Полицаи задържаха почерпен хлапак без книжка с нередовен автомобил

Полицаи задържаха почерпен хлапак без книжка с нередовен автомобил Вчера полицаи засекли 19-годишен хлапак зад волана на лека кола без предна регистрационна табела. По-късно униформените установили, че шофьорът е не само неправоспособен,но и пиян, съобщиха от МВР във Враца.
Във врачанското село Михайлово в 18,35 часа служители на районното управление в Козлодуй и на зоналното жандармерийско управление в Плевен спрели за проверка „Форд Фиеста”, чиято предна табела видимо липсвала. Задната табела на автомобила била там, но за нея се оказало, че принадлежи на съвсем друга лека кола – „Рено 19”. Полицаите открили, че водачът Д.А.Б. от видинското село Септемврийци няма издадена шофьорска книжка. След направена справка с масивите на МВР по номер на рама било установено, че „Форд”-а не е регистриран по установения ред. На 19-годишния младеж бил направен алкотест, който излязъл положителен – 1,98 промила в издишания въздух.
На Д.Б. били съставени 4 акта и издаден талон за медицинско изследване. Същият бил задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство в районното управление в Козлодуй.
 
15.07.2018, 10:09 часа
1979 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha